In 2008 heb ik het bedrijf beleefhetNU! opgericht. Steeds vaker werden mij als onderwijsontwikkelaar en technofiel vragen gesteld en opdrachten aangeboden waar ik geen directe vorm aan kon verbinden. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en ben een bedrijf begonnen. Eerst geënt op webhosting en andere webactiviteiten. Later steeds verder uitgebreid met muziekproducties (zoals VOID samen met Peter Batink) en de diverse trainingsactiviteiten die ik onder andere met Katja van Well heb vormgegeven op het gebied van sociale media in het onderwijs.

beleefhetNU!

Sommige activiteiten zijn tijdelijk en weer verdwenen en sommige (zoals webhosting en webontwikkeling) zijn een rode draad in de activiteiten van het bedrijf.

Webhosting

Met een paar eigen servers kom je al een eind. Veel mensen denken wel eens aan een eigen website of een projectje. De kracht van mijn bedrijf is de persoonlijke benadering en afstemmen wat nodig is. Zo heb ik een aantal ondernemers die alleen een digitaal visitekaartje nodig hebben (1 pagina op het web om gevonden te worden). Dat is geen probleem en de hosting kosten zijn daarop aangepast.

Op de servers draait installatron. Een klik en klaar hulpmiddel om een CMS te installeren zoals WordPress. Voor gebruikers is dat een superhulp. In plaats van moeilijk doen over installaties log je in en druk je op een knop om WordPress te installeer je de boel. Geen technische kennis noodzakelijk.

Ben je nieuw en wil je hulp dan richt ik de basis voor je in (gratis) waarna je aan de gang kunt.